11 Aug 2017

Recensie: De Denderende Tijd

Na een heerlijke première-avond is er niets lekkerder wakker worden dan een mooie recensie:

Theaterkrant // 11 augustus 2017 // Sander Janssens

"Die zorgvuldige, gedetailleerde theatrale reconstructie [...] is ook nu weer een grote kwaliteit van de voorstelling. Het biedt gekaderde ruimte voor Nottrot om zich te verliezen in zijn kinderlijke enthousiasme, en schept bovendien ruimte voor Leene voor mooi, ingetogener spel als tegenwicht."

"De denderende tijd is een dynamische productie waarin het verhaal van de terrorist, conceptuele gedachten over tijd en een inkijkje in het privéleven van de makers voortdurend door elkaar versneden worden, in een heldere eindregie van Daniël van Klaveren. Midden in de bouwput die als speelvloer fungeert, illustreert muzikant Pascal van Hulst de terrorist en voorziet de voorstelling van prachtige muziek."

"Na de voorstelling dendert de tijd bovendien nog eens aan het publiek voorbij tijdens een uitstekend driegangendiner in de openlucht, speciaal voor de voorstelling samengesteld door kok Serge Hogenbirk. Dat diner wordt bovendien onderbroken door een werkelijk razend spannende open air escape-room, waarin de tijd letterlijk in sneltreinvaart wegtikt en het publiek in een inventief spel puzzels en codes moet kraken om de bom in ons midden op tijd te ontmantelen."

Lees HIER de gehele recensie
Benieuwd geworden naar de voorstelling? Koop HIER je tickets!

Foto: ©Paul Hoes